De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Erik Rotman gaat toch nog een jaar door, Raymon Beuling keert terug bij DOS Kampen

Erik Rotman gaat toch nog een jaar door, Raymon Beuling keert terug bij DOS Kampen
Foto: Frans Habekotté
Redactie: Gerard Meijeringh

KAMPEN - DOS Kampen heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Raymon Beuling. Na één jaar IJVV keert hij terug bij de Kamper eersteklasser. Erik Rotman gaat toch nog een jaar door bij DOS Kampen. “Op deze manier wil ik niet stoppen.”, aldus Rotman.

De verdediger had eerder besloten om na dit seizoen de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen, maar is daar door het coronavirus op teruggekomen. “Op een gegeven moment zag je wel aankomen dat de competitie niet meer door zou gaan. ‘Dan kun je nog een jaar langer doorgaan’, zei mijn vrouw. Toen ben ik gaan nadenken en heb ik gebeld met Marcel Post (hoofdtrainer DOS,red.)”, aldus Rotman.

Eerder vond hij het mooi geweest na dit seizoen. “Dat had te maken met m’n werk en ik word er niet jonger op. Ik herstel wat langzamer. Ik was blij om straks te stoppen, maar niet op deze manier. Zo wil ik niet stoppen. Ik ben nog fit en ga er vanuit dat ik fit blijf. Door fit te blijven heb ik altijd alles in eigen hand gehouden om zelf te bepalen wanneer ik zou gaan stoppen. Dat is fijn. Zo is het gegaan bij Sportclub Genemuiden en ook bij DOS Kampen.”