<< Ga terug

DOS Kampen verzuimt zichzelf te belonen

DOS Kampen verzuimt zichzelf te belonen

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – DOS Kampen heeft zaterdag voor de tweede keer op rij verloren. Zaterdag vertrok DTS Ede van Sportpark De Maten met een 1-2 zege. “We moeten leren om onszelf te belonen, maar met onze sterke tweede helft kunnen we verder”, aldus DOS-trainer Marcel Post.

DOS had het in het begin lastig tegen DTS Ede. “We kregen geen grip op de bal en kwamen weinig in de duels. Toch was er niet veel aan de hand”, aldus Post.

Toch kwam DOS in de 29ste minuut op achterstand. Via een goede aanval werd een kansrijke situatie goed uitgespeeld. In de 37ste minuut volgde de 0-2. DOS-keeper Henrico Abma bracht redding, maar in de rebound sloeg DTS alsnog toe. Op slag van rust deed DOS wat terug. Allan Bakker schoot vanaf zo’n twintig meter raak.

DOS speelde vervolgens een sterke tweede helft en drong DTS achteruit. Twan Knul kreeg een goede kans op de gelijkmaker. Hij schoot de bal echter tegen de keeper aan. Uit de tegenaanval was DTS bijna succesvol, maar keeper Abma wist dat te voorkomen. Het was het enigste wapenfeit van de bezoekers na rust.

DOS was in het restant nog enkele keren gevaarlijk. Uit een scrimmage werkte Bakker de bal naast. Een inzet van Delano Rijke werd onschadelijk gemaakt door de keeper. Daarnaast was er nog een kans voor Cris Westerkamp en raakte Rijke de lat.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo