De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Burak Alp: 'We gaan dit zeker omdraaien'

Burak Alp: 'We gaan dit zeker omdraaien'
Foto: Tennekes
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Ook na de derby tegen Go-Ahead blijft KHC hekkensluiter met slechts één punt. De ploeg maakte een matige indruk, maar Burak Alp is ervan overtuigd dat er snel betere tijden gaan aanbreken voor de Kamper eersteklasser. “We gaan dit zeker omdraaien. Het zit tegen, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.”

Volgens Alp zit het KHC dit seizoen niet mee. “Het kwartje valt steeds niet onze kant op. Als Kardag die eerste kans maakt, krijg je waarschijnlijk een andere wedstrijd. Maar we scoren moeizaam en krijgen te gemakkelijk doelpunten tegen. En we zitten met blessures.”

Ondertussen neemt de druk steeds meer toe. De komende wedstrijden in de competitie moet KHC wedstrijden gaan winnen. “We treffen nu tegenstanders waarvan we punten moeten pakken. Dat gaat ook gebeuren. Het belangrijkste is om niet in paniek te raken en dat gebeurt ook niet bij KHC. Het wegsturen van de trainer heeft geen zin. Als trainer kun je het momenteel niet goed doen. We moeten zorgen dat we niet in het negatieve komen.”