<< Ga terug

AV Isala '96 Pupillen scoren hoog in de regio

AV Isala '96 Pupillen scoren hoog in de regio
Foto: Eveline Penninkhof

Op zaterdag 7 september kwamen de 3 pupillen groepen van AV Isala '96 in actie bij de finale van de Athletic Champs. Ook bij deze 4e wedstrijd in de reeks stonden naast de traditionele atletiek onderdelen ook weer vortex werpen, discus slingeren en hurk hoog springen op het programma.

Bij de A-pupillen nemen niet alle pupillen deel aan deze competitie reeks. Helaas is het daardoor lastiger om voor het teamklassement een hoog aantal punten te halen. De atleten die er wel waren haalden alles uit de kast om zo goed mogelijk te presteren. Uiteindelijk was dit goed voor een mooie 7e plaats.

De B-pupillen hadden bij het ingaan van de laatste wedstrijd een kleine achterstand op de nummer 1. Tot het laatste onderdeel was het spannend. De prestaties bij het hoogspringen gaven uiteindelijk de doorslag. Met evenaringen en persoonlijke records werden genoeg punten gehaald om de 1e plek binnen te slepen.

De jongste Isala atleten hadden juist een kleine voorsprong op de nummer 2. Mede door kampnacht van afgelopen weekend op de baan in Kampen was het ook deze zaterdag weer volop genieten voor de mini en c pupillen. Ze wisten met flinke sprongen, snelle sprints en verre worpen de voorsprong vast te houden en de beker van de 1e plaats in de wacht te slepen.

Mooie prestaties met veel perspectief voor de toekomst.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo