De Brug

Zaterdag, 6 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Adi Draganovic: 'We hebben de wedstrijd gedomineerd'

Adi Draganovic: 'We hebben de wedstrijd gedomineerd'
Arjan Wiegers probeert iets te forceren
Foto: FOTO TENNEKES
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Adi Draganovic wilde zaterdag wat forceren, maar zijn balverlies vormde de inleiding tot de winnende treffer van KHC. “Ongelofelijk. We hebben de wedstrijd gedomineerd.”

Draganovic was vlak voor tijd niet tevreden met 0-0 en wilde wat forceren. “Ik wilde scoren en zocht de diepte. Vervolgens werd ik van de bal gebeukt. Of dat achteraf gezien wel verstandig was? We stonden met acht man achter de bal “, aldus Draganovic.

Hij baalde na afloop flink van de nederlaag. “Dit is zo lelijk. Maar als je zoveel wedstrijden wint, weet je dat het moment gaat komen dat je een keer tegen een nederlaag aanloopt. Het is alleen jammer dat dit vandaag tegen KHC is gebeurd. Maar dit is een heel andere wedstrijd dan normaal. Veel strijd en publiek. De mensen maken elkaar helemaal gek. Dit is de eerste wedstrijd dat we niet hebben gescoord. Of we kunnen meedoen om het kampioenschap? Dat denk ik wel. We hebben een leuke ploeg, al moeten we wel reĆ«el blijven. Na het afgelopen seizoen moeten we nu niet ineens gaan denken dat we wel even kampioen gaan worden.”