<< Ga terug

Acht titels voor de Deltaruiters bij kringkampioenschappen in Baarlo

Acht titels voor de Deltaruiters bij kringkampioenschappen in Baarlo

BAARLO – Rijvereniging de Deltaruiters was zaterdag met een grote afvaardiging aanwezig bij de kringkampioenschappen NWO-NOP voor paarden en pony’s bij de Strandhoeve in Baarlo. De vereniging uit IJsselmuiden was goed voor acht kringtitels. Maar liefst 26 combinaties van de Deltaruiters zijn doorgestroomd naar de regiokampioenschappen.

Bij de paarden waren er kringtitels voor Bianca Koorn met Jerriena (klasse B), Mariete Doornwaard met It’s Easy (klasse Z1) en Anna Post met Juwel Fee Star (klasse L). Nicole Spijker met Kylani (klasse B), Jacco Doornwaard met Hanoi (klasse Z1), Laura Eilander met Creme de la Creme (klasse M) en Albert Jager met Freule (klasse Z) lieten zich kronen tot reservekampioen. In de klasse M1 eindigde Mellany van de Vorstenbosch als derde met Iran Princess. Alle genoemde combinaties hebben zich geplaatst voor de regiokampioenschappen.

Ook de combinaties Gerco Rienties met Kardenta a la Muis (negende plek in klasse B), JoĆ«lle Dekker met Luxforms It’s Me B (vijfde plek in de klasse L2), Bianca Koorn met Kostello (zesde plek in de klasse L1), Caroline Hoppenbrouwer met J’Adore (vijfde prijs in de klasse M1), Gerco Rienties met Kardenta a la Muis (vijfde plek in de klasse B) en Monica Borger met Jappe Lady (zevende plek in de klasse B) mogen naar de Overijsselse kampioenschappen.

Pony’s

Bij de pony’s mogen Anna Holtland met Chicco en Kaj van Orchid’s (klasse L en M), Jojanneke Slendebroek met Lets Little She Devel (L1, categorie D/E), Jamie Boeve met Fairytales Koriander (klasse M1, categorie C) en Kaylee Schiphorst met Sulaatiks Al Capone (klasse L2) zich kringkampioen noemen.

Tweede plaatsen waren er voor Kim Spronk met Verdi (klasse L, categorie D), Jamie Boeve met Fairytales Korriander (klasse ABC) en Jenou van Marle met Diamond of the Night (klasse M1).

Jolijn van Niel met Koetsiershoeve Electra (klasse B, categorie D/E) en Katja Veldhoven met Springsurprise (klasse ABC) eindigden als derde. Ook deze genoemde combinaties bij de pony’s gaan door naar de regiokampioenschappen.

Dat geldt ook voor Jenita Koetsier met Getswerders Valencio (vijfde plek in klasse B, categorie D/E) en Katja Veldhoven met Djin (vierde plek klasse ABC).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo