Woensdag 20 maart

John Denver - The Tribute

20:15 uur | Stadsgehoorzaal 

John Adams en zijn Amerikaanse muzikanten brengen een energieke ode aan John Denver. Met hits als Country Roads en Leaving on a Jet Plane. Adams vertrok in 2000 naar Amerika. Daar groeide hij uit tot een bekend artiest.

Kledingverkoopactie voor MAF

9:00 uur |  

Vanaf 20 maart start er aan de Oosterholtseweg 20a een kledingverkoopactie voor MAF. Aanvang 9:00 uur. 

Donderdag 21 maart

Spreekuur Digitale Overheid

13:00 uur | Bibliotheek/Stadskazerne Kampen 

Heeft u vragen over de overheid? Welkom zonder afspraak. De hulp is gratis. Op dinsdag van 10.00 - 12.00 uur, op donderdag van 13.00 - 15.00 uur.

Club guy and Roni

20:15 uur | Stadsgehoorzaal 

Adi(c)sco is een feest dat uit de hand loopt en nooit eindigt, met jaren zeventig-esthetiek, extravagante personages en opzwepende beats.Adi(c)sco is een schijnbaar oneindige danstrip op zoek naar de roes, naar alsmaar doorgaan en daarin jezelf verliezen.

Vrijdag 22 maart

Bierproeverij en Pubquiz

20:00 uur |  

Op vrijdagavond 22 maart 2024 vindt er in de kantine van VSCO'61 een Bierproeverij en een gezellige Pubquiz plaats. Gedurende deze avond zullen er diverse hapjes geserveerd worden. De kosten voor deze avond zijn € 15.- per persoon.

Kraaij & Kroon

20:15 uur | Stadsgehoorzaal 

In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke verhalen, maar kruipen ook in de huid van vele anderen om een komisch licht te schijnen op actuele thema’s, zoals: bestaat papadag eigenlijk wel? 

André Manuel

20:15 uur | Stadsgehoorzaal 

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp- gids. Waarom worden mannen seriemoordenaar en vrouwen het slachtoffer?

Lezing over scheepswerven in De Hagen

14:00 uur |  

CultuurZIEN houdt vrijdagmiddag 22 maart een lezing en een stadswandeling over Rycolt Wyllemsz., scheepstimmerman in de Hagen. Mr Rycolt had een werf in de Hagen, niet ver van het veer naar het Kampereiland. Aanvang 14.00 uur. Locatie: Marktsteeg 7. Deelname € 15 (bij aanmelden voor lezing en stadswandeling samen € 22,50). Opgeven voor deelname via kunst@cultuurzien.nl of bel (038)331 10 24.

Goede Doelen Bingo

19:30 uur |  

Bij Meet-Point Events en Partycentrum vindt 22 maart 19.30 uur een bingo plaats waarvan de volledige opbrengst bestemd is voor het goede doel.

Koorconcert

20:00 uur |  

Vrijdag 22 maart geeft het koor Shalom onder leiding van Minne Veldman in De Burgwal het passie- en paasoratorium 'Lam & Koning' ten gehore. Aanvang 20.00 uur. Kaartverkoop aan de kerk à €10 per persoon.

Zaterdag 23 maart

Repair Café 'De Haven'

9:30 uur | De Haven (v Heutszplein) 

Welkom in ons Repair Café!

Pasen met Tante Vroesh

10:00 uur | Kinderboerderij Cantecleer 

Ook dit jaar worden de eieren van tante Vroesh weer verstopt en mogen jullie meezoeken.

Open Bedrijvendag Kampen

10:00 uur |  

Op 23 maart 2024 geeft een aantal toonaangevende bedrijven gratis rondleidingen tijdens de Open Bedrijvendag Kampen. Kijk op www.openbedrijvendagkampen.nl.

Queen The Music

20:15 uur | Stadsgehoorzaal 

De beste coverband van Queen komt naar Kampen! De band brengt net zoveel enthousiasme en energie als Freddie Mercury. Het album A Night At The Opera staat centraal, maar daarnaast komen natuurlijk alle bekende hits voorbij. Een aanrader voor iedereen die van een muzikaal spektakel houdt!

Live muziek in binnenstad

20:00 uur |  

In talloze café's is deze avond live-muziek te beluisteren.

Uw bericht ook op deze pagina?

Wilt u ook uw bericht op deze pagina? Ga dan naar www.brugnieuws.nl en klik op het kopje Agenda en dan Agendapunt insturen.