De Pub - De Millerband (Jaren 60/70 tot nu)

De Millerband is een band met naam en faam, bestaande uit Jos Mulder, piano/zang, Tijs van Dijk, zang en Karel van de Beek, slagwerk/zang . Zij gaan deze composities op een unieke en eigentijdse, maar vooral ook eigenwijze uitvoeren. De Millerband heeft een breed repertoire, variërend van covers uit de jaren 60/70 tot nu.

Restaurant de Vier - No Brakes (allround covers)

Coverband No Brakes staat bekend om zijn optredens vol energie en passie. No Brakes is allround: van Robbie Williams tot ABBA, van Chic tot The Rolling Stones en van Doe Maar tot Grease; moeiteloos laat deze cover band hun repertoire in elkaar overvloeien. Frank Andriessen speelt strakke gitaarpartijen en vloeiende solo’s, Martijn Rieck begeleidt de coverband met spot-on drumwerk, Henk van Mierlo brengt diepe basklanken, Arno den Hollander vult als toetsenist de sound aan en Jeroen Kale en Hanneke Doze zorgen voor krachtige vocalen die elkaar perfect aanvullen.

Eetkamer de Tijd - De pianoman Robert Mulder 
(70 tot jaren 90 op de piano)

Robert had zijn eerste pianoles toen ie 7 was. Destijds de Gemeentelijke Muziekschool aan de Vloeddijk. Henk Sleurink gaf toen privéles, enorme fijne man. Tot mijn 18e vooral klassieke muziek, daarna ook Pop & Rock wat nog steeds mijn passie heeft. Na talloze bands (van No Brakes tot Bobby Bee) over de laatste 40 jaar speel ik nu solo. Aangezien ik nog steeds veelvuldig reis en in Engeland woon voor mij de beste optie.
Een avond "Pianoman” staat garant voor een mix van 70-90 jaren songs , heerlijke herkenbare en dansbare meezingers . Ook speel ik diverse Hollandse meezingers. Ik zing en begeleid mezelf op piano, maar geef ook gelegenheid aan een ieder die een lied wil zingen, want muziek maken en feestvieren doe je met zijn allen! Fun en entertainment staan bij mij voorop. Ook voor deze bandjesavond (23 maart) hebben zich al weer een aantal gastzangers gemeld dus het beloofd weer een mooie avond te worden!

De Leuke Hanzestad - Six of One (Rock)

Vanwege een dubbele boeking is dit optreden helaas gecanceld.

Kijk op www.brugnieuws.nl voor een uitgebreidere beschrijving van alle bands.