<< Ga terug

Monica Borger pakt titel bij Overijsselse kampioenschappen

Monica Borger pakt titel bij Overijsselse kampioenschappen

OOTMARSUM – De Deltaruiters was afgelopen weekeinde goed vertegenwoordigd bij de Overijsselse kampioenschappen. In Ootmarsum deed de vereniging uit IJsselmuiden vooral bij het springen goede zaken. Monica Borger liet zich kronen tot Overijssels kampioen.

Borger kwam met Fantasy Lady in actie in de klasse M en schreef hier de Overijsselse titel op haar naam. In deze klasse was er ook succes voor Miranda Spronk. Met Daquereau legde ze beslag op de derde plek. Met Haley eindigde ze als zevende.

Albert Jager pakte met zijn paard Giselle een vierde prijs. In de klasse Z behaalde Miranda Spronk met haar Golden Christien een zevende plek en Albert Jager eiste met Edinburgh een vijfde plek voor zich op in de klasse.

In de dressuur was er een podiumplaats weggelegd voor Marieta Doornwaard-Uitslag. Met It’s Easy verdiende ze een derde plek in de klasse M met 65,58 procent. Alle genoemde combinaties van de Deltaruiters hebben een startbewijs behaald voor het NK.

Pony's

Eerder was de Deltaruiters ook al succesvol bij de Overijsselse kampioenschappen voor pony’s in Ootmarsum. Jamie Boeve wist in de klasse L1-C de Overijsselse titel te bemachtigen met haar pony Fairytales Koriander (67,58 procent).

Ook dit keer was de rijvereniging uit IJsselmuiden weer met een team van ponyruiters vertegenwoordigd bij de Overijsselse kampioenschappen. Deltaruiters wist evenals vorig jaar de Overijsselse titel te veroveren. Deze ploeg en ook Jamie Boeve zijn afgevaardigd voor het NK.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo