<< Ga terug

Deltaruiters succesvol tijdens Maarle Indoor dressuur

Deltaruiters succesvol tijdens Maarle Indoor dressuur

IJSSELMUIDEN – De Deltaruiters hield vorige week het jaarlijkse Maarle Indoor dressuur. In eigen huis wisten diverse leden van de rijvereniging uit IJsselmuiden in de prijzen te vallen in de eigen Deltamanege.

Woensdag werd er gestart met de klasse B. In de categorie D/E werd Kyra Snoeijer met haar nieuwe pony Big Dream eerste met 186 punten. Jojanneke Slendebroek met haar pony Let’s Little She Devil, eindigde in deze klasse als tweede met 184 punten. De tweede proef in dezelfde klasse en categorie werd gewonnen door Manuela Schmidt met haar pony Promesse met 187,5 punten.Daarna werd de klasse L2 verreden. In deze klasse kwam Edith Post met haar pony Stukhuster Significant in de categorie D/E op een derde plek terecht met 209 punten.

Een dag later werd gestart in de klasse B. Sophie Post was met haar pony Beukenhofs Petra in de categorie ABC goed voor twee keer een tweede plek (192, 5 punten en 193 punten). In de klasse L1, categorie C was er winst voor Jamie Boeve. Zij behaalde met haar pony Fairytales Koriander twee keer een eerste prijs met 201 en 206,5 punten. In de categorie D/E behaalde Kaylee Schiphorst met haar pony Sulaatiks Al Capone een eerste en tweede plek.

Zaterdag was het de beurt aan de paarden. Nicole Spijker reed met haar jonge paard Kylani in de klasse B en behaalde een derde prijs met 187 punten. In de klasse L1 verdiende Marloes Net met haar paard Bon Bini een tweede prijs met 188,5 punten. In de klasse L2 was er in de eerste proef een tweede prijs voor Hendi Koekkoek met haar paard Guus (183 punten). Voor haar 2e proef kwam ze tot 181 punten en een derde prijs. Carla Henniphof-Schoonhoven sleepte met haar paard Hugo Boss een tweede prijs in de wacht met 188 punten. Deze klassering was ook weggelegd voor Alie-Janne Post met Stukhuster Significant In de klasse M1/M2 (190,5 punten).

In Kampen kwamen ook nog diverse Deltaruiters in actie. Kyra Snoeijer startte met haar pony Big Dream in de klasse B, categorie D/E en reed twee keer een foutloos parcours. Dit leverde haar twee keer een eerste prijs op. Jamie Boeve startte Fairytales Koriander in de klasse B, categorie C en behaalde twee keer een eerste prijs met 80 en 82 stijlpunten. Siebe ten Brummelhuis werd met zijn pony Loxley via een supersnelle barrage eerste in de klasse L.

Wendelie Flier startte afgelopen donderdag haar paard Gucci in Wezep. Zij reed voor het eerst een dressuurwedstrijd met dit paard en behaalde gelijk 203 punten en een derde prijs. Zaterdag ging ze springen in Kampen en sleepte in de klasse B een tweede prijs binnen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo