<< Ga terug

Deltaruiters goed vertegenwoordigd op NK in Ermelo

Deltaruiters goed vertegenwoordigd op NK in Ermelo

ERMELO - Rijvereniging de Deltaruiters was afgelopen zaterdag met diverse ruiters vertegenwoordigd bij het NK voor pony’s in Ermelo. De NK-deelnemers kwamen prima voor de dag op dit nationale podium.

Individueel kwam Jamie Boeve namens de Deltaruiters in actie op het NK. Eerder pakte ze in Ootmarsum de Overijsselse titel met haar pony Fairytales Koriander. Zij ging van start in de klasse L1, categorie C en eindigde op een verdienstelijke achtste plek.

Een andere troef van de Deltaruiters op het NK was het verenigingsteam. De IJsselmuidense formatie liet zich eerder kronen tot Overijssels kampioen in Ootmarsum en verdiende daarmee een startplek voor het NK. De ploeg, bestaande uit Anouschka Wielink, Kaylee Schiphorst, Jamie Boeve, Jenou van Marle, Gerco Rienties, Kim Spronk en Yinthe Schutte, eindigde zaterdag als tiende van de 25 deelnemende verenigingen. Een prima resultaat.

Eline Lodewijk reed een wedstrijd in Frederiksoord. In de gecombineerde klasse M1/M2 behaalde ze een 2e prijs met 189 punten voor haar proef in het M2.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo