De Brug

Woensdag, 27 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

‘Meer omzet door creatief ondernemen’

‘Meer omzet door creatief ondernemen’
Redactie: Nick de Vries

KAMPEN - Kampen partners houdt op 10 maart om 19.30 uur de bijeenkomst ‘Meer omzet door creatief ondernemen’. Hier wordt gekeken naar manieren om in 2020 meer klanten in de zaak te krijgen. Dankzij een subsidie van de Provincie Overijssel en gemeente Kampen is hier een trainingsbudget voor beschikbaar met als doel: de kassa moet rinkelen, de pinautomaat ratelen!

Volgens organisator en binnenstadsmanager Leo Hoksbergen werd hij al verschillende malen benaderd door ondernemers uit de binnenstad die hem vertelden dat hun omzet onder druk stond. Aan de andere kant stijgen de bezoekerscijfers vooral door een toename van het aantal toeristen. “Hoe kunnen we samen meer klanten trekken en de omzet laten toenemen?”, is de vraag die veelal gesteld werd.

Hoksbergen: “Daarom nodig ik u namens de Binnenstad Ondernemers Kampen en andere partners van de Stuurgroep Binnenstadsmanagement Kampen graag uit voor een inspirerende en praktische avond, waarbij we gaan kijken hoe we in 2020 meer klanten in uw zaak kunnen krijgen.”

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Stadsgehoorzaal. Ter inspiratie komt Tom Kikkert, retaildeskundige vertellen over identiteitsmarketing, creativiteit in ondernemerschap en hoe ondernemers samen meer omzet kunnen realiseren. Nog vragen? Leo is bereikbaar op telefoonnummer 06-46281800 of via e-mail l.hoksbergen@kampenpartners.nl.