<< Ga terug

Wit-Blauw vernieuwt trainersstaf

Wit-Blauw vernieuwt trainersstaf

KAMPEN – Wit-Blauw/Green Organics heeft de trainersstaf voor komend seizoen rond. De Kamper korfbalclub heeft een aantal nieuwe en bekende trainers aangesteld. Daarnaast keert Sander Fixe na een jaar afwezigheid weer terug in de eerste selectie van Wit-Blauw.

Zoals bekend gaat Marc Houtman komend seizoen aan de slag bij Wit-Blauw als nieuwe hoofdtrainer. Hij is de opvolger van Vincent van der Slot en Machiel Vellema, die na drie seizoenen zijn vertrokken bij Wit-Blauw. De rest van de staf bij het eerste team bestaat uit teambegeleider Marcel Last, verzorgster Paula de Jongh en fysiotherapeut Patrick Vos.

Ook komend seizoen staat het tweede team onder leiding van Coen Klappe. Hij krijgt een assistent-trainer er bij. Hans Visscher zal deze taak op zich nemen. Robert den Boer blijft de trainingen verzorgen voor het derde en vierde team. Harm Jan Smit komt hierbij. Hij had de afgelopen seizoenen verschillende clubs onder zijn hoede en keert terug bij Wit-Blauw.

De technische commissie is content met de nieuwe staf: “Deze staf is complementair, op basis van kwaliteiten, ervaring en karakter.

Ook keert Sander Fixe na één jaar afwezigheid weer terug binnen de selectie.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo