<< Ga terug

Hollandse Avond in De Moriaan

Hollandse Avond in De Moriaan

KAMPEN - In café De Moriaan wordt op 22 november een Hollandse avond gehouden. De avond wordt georganiseerd door de Molenbroeders en Stichting Live Life. De stoelen gaan aan de kant en De Moriaan wordt omgetoverd tot een grote feestaal.

De avond wordt mede georganiseerd door het Kamper duo De Molenbroeders. Onlangs hebben zij hun eerste single uitgebracht die deze avond ook te horen is. De single heet ‘We zijn hier om te leven’. De broers Herman en Nico lopen al geruime tijd mee in het muziekwereldje. Ze staan op menig podium en als Nico een groot evenementen presenteert, treden De Molenbroeders vaak nog even op om het feest compleet te maken.

Ook deze avond wordt door Nico gepresenteerd. Verder treden op De Dikdakkers, Ellen Jannink, Daniel Zuidema, Duo Remix, Joy Woelders, Nathaneal Bos, Erwin Weitering en Rob Hollander.

De avond wordt ingezet om geld voor de Stichting live Life in te zamelen. Deze stichting organiseert ieder jaar De Mooiste Dag, een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omgeving. Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 750 mensen betrokken bij De Mooiste Dag.

Wie dit geweldige feest niet wil missen, kan kaarten halen bij Café de Moriaan. Voorverkoop: 7,50 euro, aan de deur: 10 euro. De deuren gaan open om 19.30 uur en het feest begint om 20.30 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo