De Brug

Donderdag, 28 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Dansend het nieuwe jaar in met FNUK

Dansend het nieuwe jaar in met FNUK
Redactie: Nick de Vries

KAMPEN - De dansvloer bij de Moriaan is flink aangestampt het afgelopen half jaar met de soulfeestjes van FNUK. Nu oud en nieuw bijna voor de deur staat, willen de organisatie alles uit de kast trekken. Een onvergetelijk feest met een tof decor, speciale dansvloer en de heerlijkste muziek.

Het vuurwerk is gedoofd, de bubbels zijn uit de champagne en de oliebollen zijn koud. Tijd om een feestend het nieuwe jaar in te gaan. De organisatie van FNUK organiseert een dansfeestje in de Moriaan met oud en nieuw: The NYE Jungle Groove. De Moriaan wordt omgetoverd in een jungle voor een tropische warme sfeer midden in de winter. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een lekker drankje. DJ's Funky Apple en Jehudi van Dijk gaan de fijnste plaatjes draaien, zodat iedereen lekker los kan gaan op de verlichte dansvloer. Er zijn hapjes verkrijgbaar en er is een speciale Gin & Tonic actie. Ook kun je deze avond vast laten leggen op een polaroid foto, een tof aandenken voor thuis.

Kaartjes zijn 10 euro en al in de voorverkoop en verkrijgbaar bij De Moriaan en de organisatoren van FNUK. Ook voor de kaartjes hebben we een speciale actie tot de kerst (25 december): 5 kaartjes halen is 4 betalen. Het is immers leuker om al je vrienden mee te kunnen nemen. Reserveren kan door te mailen naar fnukhetfeestje@gmail.com. Het belooft een toffe avond te worden, mis hem niet! Vanaf 01:00u zijn we open.
Voor meer informatie: www.facebook.com/fnukhetfeestje.