De Brug

Donderdag, 28 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Café eigenwijs is opnieuw 'leukste voetbalkroeg van overijssel'

Café eigenwijs is opnieuw 'leukste voetbalkroeg van overijssel'
Foto: Tennekes.
Redactie: Nick de Vries

KAMPEN - Café Eigenwijs uit Kampen is de ‘Leukste Voetbalkroeg van Overijssel’. Dat blijkt uit de ‘Leukste Voetbalkroeg van Nederland’-verkiezing van FOX Sports. Er is sinds oktober ruim 13.000 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Café Eigenwijs prolongeert hiermee de provincietitel in de jaarlijkse verkiezing.


Top-3 krijgt bezoek van FOX Sports-filmcrew

Welke drie provinciewinnaars de meeste stemmen hebben gekregen, blijft nog even geheim. De top-3 krijgt bezoek van een FOX Sports-filmcrew. Een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van Koninklijke Horeca Nederland, FOX Sports en Radio Veronica, bepaalt op basis van de video’s wie zich De Leukste Voetbalkroeg van dit seizoen mag noemen. Dit wordt op 30 november live in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een Radio Veronica Drive In Show van dj’s Rick en Niels, 10.000 bitterballen en een gratis jaarlicentie van FOX Sports Zakelijk.

Populaire plek om live voetbal te kijken

Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 379.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen werd Tapperij Tijdloos uit Papendrecht verkozen tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’. In 2017 ging de eer naar Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel.