<< Ga terug

Lazy Sunday op de Natuurspeelplaats

Lazy Sunday op de Natuurspeelplaats
Foto: foto: www.christein.nl tijdens Full Color festival 2018

Op 7 juli presenteert ’t Ukien in samenwerking met Voedselbos & Natuurspeelplaats Kampen een Lazy Sunday. Kom genieten van een yoga sessie, eten en drinken en een akoestische jam sessie in het amfitheater.

Zondag 7 juli organiseren ’t Ukien en Voedselbos & Natuurspeelplaats Kampen een Lazy Sunday.

Van ’s middags 2 tot ’s avonds 7 uur ben je van harte welkom op de Natuurspeelplaats.

Activiteiten

Rond 14:10 uur start er een yoga sessie voor volwassenen (door Remy Holtrop – Hollander van Studio Nomade) en kinderen (door Marga de Nijs van Een Zee van Rust). De sessies duren ongeveer 15-30 minuten.

Hierna start een akoestische Jam Sessie in het amfitheater. Tijdens deze akoestische Jam Sessie worden muzikanten uitgenodigd om samen te spelen. Spontaan, als muzikanten onderling of als band (eigen) nummers uit proberen of gewoon lekker iets spelen.
Gezien de locatie wordt alles akoestische gedaan en zal er geen drumstel aanwezig zijn (Cajon mag wel)
Kortom: een gezellige muzikale middag! Opgeven kan via: Lazysunday.ukien@gmail.com

Duurzaamheid

Rond half 5 gaan de barbecues aan. Wil je gezellig bij ons blijven eten? Geen probleem, het is wel zelf service dus neem wel je eigen vlees, eten, herbruikbare borden en bestek mee!

Bij de Pipowagen op het terrein is drinken te koop. Om het milieu zo min mogelijk te belasten vragen we bezoekers om zelf een beker mee te nemen.

Dus heb je zin in een heerlijke middag ontspannen en genieten? Kom dan langs zondag 7 juli langs op de Natuurspeelplaats aan de rand van het stadspark van Kampen. Meer informatie is te vinden op facebook.com/voedselbosnatuurspeelplaatskampen/ of ukien.nl.

Toegang en deelname is gratis!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo