<< Ga terug

Kom naar de Contactavond van het KTK

Kom naar de Contactavond van het KTK
Foto: Mediapartner van het KTK | Fotografiecor.nl

Op de zogeheten ‘Contactavond’ zullen alle onderdelen van het Kamper Trompetter Korps op zaterdag 13 oktober 2018 een spectaculaire voorstelling geven. In sporthal ‘De Reeve’ zullen zowel de KTK Music Kidz, het Jong KTK als het Kamper Trompetter Korps van zich laten horen. De avond zal weer bijzonder van opzet zijn, en uiteraard kunt u genieten van de succesvolle shows ‘Boundaries’ en 'Time Traveler’.

Doordat onze vereniging boekingen uit heel Nederland en het buitenland ontvangt treden wij niet vaak in Kampen op. Al meer dan 50 jaar organiseert het KTK dan ook een avond waarvan ‘elkaar ontmoeten’ het achterliggende idee is. De naam contactavond heeft dan ook zijn oorsprong in het verbindende karakter van deze avond. Ooit begonnen als een zittende uitvoering in de plaatselijke stadsgehoorzaal, tegenwoordig een wervelende showavond. Kaarten zijn al jaren snel uitverkocht en de plaatsen beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent voor kaarten!

De jaarlijkse contactavond van de vereniging KTK zal gaan plaatsvinden in Sporthal de Reeve. Tijdens deze avond zal de gehele vereniging een uitvoering geven aan fans, ouders, liefhebbers en thuispubliek. Bovendien is de contactavond van de vereniging KTK de avond bij uitstek voor leden en oud-leden om elkaar weer te ontmoeten.

UNIEKE PRESENTATIE TIJDENS CONTACTAVOND

Het Kamper Trompetter Korps is al jaren bezig om een uniek programma samen te stellen en streeft naar professionaliteit. Dit jaar zal de presentatie dan ook niet meer door een speak(st)er worden uitgevoerd maar door middel van korte intro’s op een grote beamer. Het mediateam is inmiddels druk bezig achter de schermen om een bijzondere presentatie voor te bereiden.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Kaarten kunt u kopen aan de kassa van ‘De Reeve’ in Kampen. De kaarten aan de kassa kosten €10,00 per stuk. Kijk voor meer informatie op www.kampertrompetterkorps.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo