<< Ga terug

Gewoon Lekker Galmen in de Stemwerkplaats in Kampen

Gewoon Lekker Galmen in de Stemwerkplaats in Kampen

Ben jij een zangliefhebber? Doe dan eens het volgende: Ga eens op je tenen staan, en zing. Ga weer gewoon staan, hang nu eens achterover, en zing. Zak eens door je knieën, buig je hoofd, en zing. Hoor je dat het geluid van je stem verandert? Wanneer je je hele lichaam mee laat zingen, zijn de mogelijkheden van je stem eindeloos. Je kunt hoger, lager, dieper, harder, zachter, expressiever, gevoeliger, moeitelozer zelfs, zingen dan je ooit zou denken. Zelfs als je veel zangervaring hebt, zal dit ongekende nieuwe mogelijkheden aanboren.

Jolanda Mulder geeft zanglessen en stemcoaching op een ietwat onorthodoxe wijze in haar Stemwerkplaats in Kampen. Al bewegend, duwend, trekkend, springend..., al doende, voelend en luisterend leer je als vanzelf hoe je het meest uit je stem kunt halen. Handig als je graag (nog) vrijer en expressiever wilt spreken en zingen. Handig, als je mensen wilt raken met je verhaal of lied. Handig als het voor jou van groot belang is gehoord te worden.

Nieuwsgierig? In de maand oktober kun je een eerste zangles (45 minuten) of stemwerksessie (90 minuten) boeken voor een kennismakingstarief. Kijk op de website, www.jolandamulder-stemcoaching.com, of bel met 0613731067 voor meer informatie en mogelijkheden.

P.S. Ook voor je koor kan een workshop Gewoon Lekker Galmen een enorme toegevoegde, bevrijdende, verdiepende waarde hebben. Een goed idee toch, zo aan de start van een nieuw zangseizoen?!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo