<< Ga terug

PGVZ

PGVZ

PGVZ biedt passende zorg zodat mensen hun leven zoveel mogelijk naar eigen wens kunnen leiden. Wij ondersteunen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn we actief op het gebied van werk een dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking. 

 

PGVZ - Actief, betrokken en professioneel

 

PGVZ beidt een totaalpakket aan zorg en begeleiding. De lijntjes zijn kort en je hebt veel in te brengen. 

 

Gosse Noppert: "Zorgvragers krijgen bij ons weer de aandacht die zij verdienen. Te makkelijk is zorg de laatste jaren het kind van de rekening geworden en moet alles snel-snel en zo korstenefficient mogelijk. Dat gaat ten koste van de zorg die mensen zo hard nodig hebben."

 

Werken bij PGVZ

Werken bij PGVZ betekent werken in een laagdrempelige organisatie met korte lijntjes. "Bij PGVZ liggen de verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Iedereen heeft hier veel vrijheid ongeacht je niveau."vertelt Berendien Kolk, coördinator Verzorging & Verpleging. 

 

Aandacht voor de zorgvrager

Bij ons krijg je tijd om iedereen voldoende zorg en aandacht te geven. Actief, betrokken en professioneel. Dat zijn de kernwaarden die wij onze medewerkers meegeven. Of je nou werkt binnen de discipline werk & dagbesteding of thuiszorg, aandacht voor de zorgvrager staat voorop! 

 

Uitdagend en afwisselend

Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een kleinschalige organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Kortom: mensen die zoeken naar echte zorg. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven met tijd voor elkaar. 

 

Medewerkers

Pauline Louwerse, ook coödinator Verzorging & Verpleging, vertelt: "de diversiteit van zorgvragers en de dynamiek van de organisatie maken voor mij het werk bij PGVZ uitdagend en afwisselend. PGVZ biedt een totaalpakket aan zorg waardoor ik veel samenwerk met andere discilplines en coördinatoren."

 

Mailke is ambulant begeleider bij PGVZ. "Waarom PGVZ? Ik vind dat we heel snel kunnen schakelen en inzetten op hulp. We proberen zo spoedig mogelijk hulp in te zetten waar dit nodig is. De korte lijnen met de andere disciplines binnen PGVZ zijn uniek en kunnen cht een aanvulling zijn."

 

"Je krijgt de kans om te groeien en om je eigen (on)mogelijkheden te ontplooien. Je krijgt het vertrouwen om jouw taak zo goed mogelijk uit te voeren. Daar staat tegenover dat er van je verwach twordt dat je initiatief neemt. PGVZ is een open en eerlijke organsatie," zegt coördinator huishoudelijke ondersteuning Eekie Beukema. 

 

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en uitdagingen aan kunt gaan? Bekijk onze vacatures op www.pgvz.nl of kom even langs in onze pop-up store (Oudestraat 36). 
Wie weet is er een mooie match!

PGVZ, zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

PGVZ
Bolwerk 13
8261 EE  Kampen

tel: 038 333 1794
sollicitaties@pgvz.nl
www.pgvz.nlOntworpen door BCO Reclameburo