<< Ga terug

IMpact

IMpact

Zit jij zonder werk maar wil je wel graag werken? Weet je even niet hoe je (weer) aan een baan komt of in welke richting je een baan moet zoeken? Of heb je een (arbeids)beperking? Meld je vandaag nog aan bij IMpact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De eerste tien kandidaten worden getrakteerd op een lunch tijdens het kennismakingsgesprek.Succesverhalen


Lana kwam naar Nederland samen met haar dochter. Ze sprak de taal niet en had geen werkervaring in Nederland. Na een intens begeleidingstraject en taalschool bij IMpact heeft zij werk gevonden als schoonmaakster bij een grote werkgever. Zij heeft dit werk een jaar lang met veel enthousiasme uitgevoerd en werkt nu full-time in een restaurant. Ze woont en werkt zelfstandig.


Anne was door ziekte uitgevallen en stond er alleen voor met twee kleine kinderen. Bij IMpact heeft ze weer werkervaring opgedaan en gewerkt aan haar zelfvertrouwen. Op diverse werkplekken mocht ze meekijken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een baan bij een buurbedrijf van IMpact.


Maar ook Jan, een levendige vijftigplusser, vond na een aantal jaren werkloosheid weer een baan. Door coaching van IMpact heeft hij deze baan ook kunnen behouden en heeft hij nu een contract bij een technische werkgever.


Over IMpact
De focus van IMpact ligt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een afstand die vele oorzaken kan hebben: geen passende opleiding, het niet hebben van een goede startkwalificatie, de Nederlandse taal niet spreken als nieuwkomer, al lange tijd niet hebben gewerkt of het hebben van een fysieke, verstandelijke of psychische beperking. 
Bij IMpact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen van mensen centraal. We willen werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Het is onze kracht lokaal vraag en aanbod voor werkzoekenden op een goede manier te matchen en voor een ieder de juiste werkvorm te vinden. Als sociale onderneming doen wij dit samen met diverse partijen die verantwoordelijkheid hebben en nemen voor de zogenoemde inclusieve samenleving. Wij zorgen voor beschutte werkplekken en arbeidsmatige dagbesteding binnen en buiten de deur, geven werkzoekenden opleiding en begeleiding, plaatsen hen bij reguliere werkgevers en creëren passend werk in ons eigen bedrijf. Het aanbod van dit palet aan producten en diensten maakt ons uniek. Vele klanten zijn op deze manier inmiddels succesvol aan een betaalde baan geholpen.

Dat is IMpact. 

IMpact Kampen  -  Gildestraat  1

IMpact Dronten  -  De Boorn 15

https://www.impact.nl/Ontworpen door BCO Reclameburo