<< Ga terug

Zomer wordt gevierd op boerderij Erf-1 op de Mandjeswaard

Zomer wordt gevierd op boerderij Erf-1 op de Mandjeswaard

MANDJESWAARD - Het is zomer op Erf-1. De derde snee wordt van het land gehaald en veel koeien zijn aan het eind van hun lactatieperiode, oftewel de periode waarin ze melk geven. Het eerste kalfje is inmiddels geboren, zo laat het bedrijf weten.

In de maanden augustus en september is de boerderij op de Mandjeswaard dagelijks geopend. De Familie Bruins boert op ERF-1, een van de oudste boerderijen op Kampereiland. Boeren met aandacht voor de natuur, de weidevogels, het landschap en de dieren, zoals ze dat zelf zeffen. “Wars van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen. Gezond en goed voedsel voor iedereen. Het verhaal achter ERF-1 wordt met liefde gedeeld. Op de boerderij kun je met eigen ogen zien hoe de zuivel bereid wordt en de kazen rijpen. Weten waar je eten vandaan komt. Bereid met liefde zonder overbodige en kunstmatige toevoegingen.” In augustus en september is ERF-1 geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur, op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is er gegarandeerd rauwe melk verkrijgbaar.

Zes dagen per week zijn de producten verkrijgbaar. De boerderij is goed bereikbaar en beschikt over een eigen aanlegsteiger aan het Ganzendiep. Kijk voor meer informatie op www.erf1.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo