De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’

Workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’
Redactie: Fred Sollie

KAMPEN - Om mensen te helpen contacten te onderhouden en te verbreden, geeft Icare Ledenvereniging samen met het Rode Kruis op 22 oktober en 5 november in Kampen de tweedaagse workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’.

De workshop is voor mensen met voldoende familie, vrienden en kennissen om zich heen en voor mensen die regelmatig een praatje kunnen maken of een beroep kunnen doen op anderen als ze hulp nodig hebben. Tijdens de workshop krijgt men inzicht in hoeveel contacten ze al hebben met mensen en hoe ze hun contacten kunnen onderhouden en verbreden. Deelnemers gaan in kleine groepjes aan de slag en oefenen ook thuis.

Gratis voor leden

De workshop is gratis en exclusief voor leden van de ledenvereniging. Locatie: De wijkcentrum Reyersdam aan de Reyersdijk 2. Wie wil meedoen, meldt zich telefonisch aan via (088) 383 20 00. Aanmelden is mogelijk tot 15 oktober. Een lidmaatschap van de ledenvereniging kost 20,50 euro per huishouden per kalenderjaar. Kijk voor meer informatie op ledenvereniging.nl/hh-kennissenkring.