De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Wie is het nieuwe schrijftalent van Overijssel?

Wie is het nieuwe schrijftalent van Overijssel?
Redactie: Fred Sollie

REGIO – In het kader van de Kinderboekenweek is RTV Oost op zoek naar de beste verhalenschrijvers van Overijssel. Wie is het nieuwe schrijftalent van Overijssel?

Met het thema Kinderboekenweeek-thema 'Reis Mee!' kun je als jonge schrijver alle kanten op. Van verkeer tot vakantie en van vervoer tot verre of korte reizen. Alles mag.

Waar moeten jij en je verhaal aan voldoen?• Je zit op de basisschool.• Je verhaal is maximaal 500 woorden.• Het is gerelateerd aan het thema 'Reis Mee!'• Je mag één verhaal opsturen.• Je verhaal is vóór 14 oktober binnen op het e-mailadres kinderboekenweek@rtvoost.nl

Vermeld in de e-mail je naam, leeftijd en contactgegevens. Alle binnengekomen verhalen worden beoordeeld door RTV Oost-presentatoren Sarah de Geest en Bert Eeftink en door de Zwolse kinderboekenschrijver Mark Haayema.

De winnaar wordt een middag sidekick bij het radioprogramma Sarah! van RTV Oost, wint een boekenpakket van Mark Haayema en het winnende verhaal wordt op de website van RTV Oost gepubliceerd. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt.