<< Ga terug

Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)

Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)Vierentwintigste Kavoca Adventconcert in de Buitenkerk in Kampen (10 foto's)

Zaterdagavond 30 november 2019 kon er worden genoten van het Adventsconcert van Kavóca in de monumentale en sfeervolle Buitenkerk. Al 24 jaar brengen Kavóca’s koor, solisten en instrumentalisten dit concert vol passie ten gehore. De algehele leiding was in handen van Luthine Postuma.

‘Glory to God!’

Het concert is thematisch opgebouwd volgens Engelse traditie.
De rode draad voor dit jaar is ‘Glory to God!’. U hoort delen uit Cantate 140 ‘Wachet auf ruft uns die Stimme’ van J.S Bach en ‘Gloria sei dir gesungen’ uit motet ‘Wachet auf’ van zoon J.C.F. Bach, delen uit de ‘Messiah’ van G.F. Händel en een selectie van Christmas Carols van componisten als Wessley, Mc Kie, Marlow, Parry, Willcocks, Rizza, Leddington Wright en Rutter waarvan enkele met de toehoorders.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo