De Brug

Woensdag, 15 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Veel animo voor winkeliers-actie Koop Lokaal & Win

Veel animo voor winkeliers-actie Koop Lokaal & Win
Barry Kiel (l) en John Broelman (r)
Redactie: Nick de Vries

KAMPEN - In Kampen en IJsselmuiden gaat komende woensdag (27 mei) de winkeliersactie ‘Koop Lokaal & Win' van start. Inmiddels wordt de actie door vele middenstanders omarmd.

De actie is een initiatief van De Brug in samenwerking met Kamper Partners. De initiatiefnemers willen met deze actie de lokale ondernemers een steuntje in de rug geven in coronatijd. Daarbij is het wel belangrijk dat de ondernemers meedoen en dat zit wel goed. “Er doen al 46 ondernemers mee en winkeliers kunnen zich nog steeds opgeven”, vertellen Barry Kiel en John Broelman van BrugMedia. De twee media-adviseurs van De Brug zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het benaderen van ondernemers en kregen goede reacties. De actie valt duidelijk in de smaak.

De actie loopt van woensdag 27 mei tot en met zaterdag 4 juli. In deze periode van ruim zes weken kunnen mensen mooie prijzen winnen door lokaal te winkelen. Bij een aankoop bij een van de deelnemende winkels ontvangt de consument een of meerdere vouchers. Op elke voucher staat een unieke code die mensen online kunnen invullen via een speciale actiewebsite die is te bereiken via de site www.brugnieuws.nl. Zo kunnen consumenten gelijk zien of en wat voor prijs ze hebben gewonnen. Elke week zijn er mooie prijzen te winnen door lokaal te winkelen. Doe mee! Zo helpt u de lokale ondernemers in deze moeilijke tijd en maak u bovendien kans op prachtige prijzen, zoals waardebonnen, barbecuepakketten, brillen, wellnessmassages en een minuut gratis winkelen.

waar staat de banner voor koop lokaal en win???
w.bos | dinsdag 23 juni 2020 15:36