De Brug

Woensdag, 1 april 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Valentijnsoptreden dweilorkest KEK van het Stedelijk orkest (3 foto's)

Valentijnsoptreden dweilorkest KEK van het Stedelijk orkest (3 foto's)Valentijnsoptreden dweilorkest KEK van het Stedelijk orkest (3 foto's)Valentijnsoptreden dweilorkest KEK van het Stedelijk orkest (3 foto's)
Redactie: Richard Tennekes

Zaterdag 15 februari 2020 gaf tussen 14.00 – 15.00 uur op de Oudestraat het dweilorkest KEK van het Stedelijk Orkest een Valentijns-optreden. Naast hun gebruikelijke repertoire spelen ze ook een aantal liefdesliedjes en had je de mogelijkheid om een serenade te winnen voor jouw (geheime) liefde. Af en toe mocht een stelletje de ervaring van een serenade opdoen.

Tijdens het optreden deelde KEK stickers uit. Hierop kon je je naam en telefoonnummer invullen en aangeven waarom je graag een serenade aan je (geheime) liefde wilt brengen. Deze sticker kon je daarna op het grote hart plakken dat KEK bij zich had. Aan het eind van het optreden maakte KEK bekend wie de serenade hebben gewonnen en werd de serenade aansluitend bij iemand thuis of op het werk gebracht (dat kan alleen in Kampen of IJsselmuiden).