<< Ga terug

Touringcar blijkt vierde geval van brandstichting

Touringcar blijkt vierde geval van brandstichting
Kampen - Op donderdag 20 juni is een touringcar door een onbekende oorzaak uitgebrand. Vannacht rond 1:40 uur kreeg de brandweer een melding van een brand op de Rolklaver in Kampen. Bij aankomst bleek het toen te gaan om een touringcar van Connexxion. Hij
Foto: GinoPress B.V.

KAMPEN – De brand die een touringcar van Connexxion in de nacht van woensdag op donderdag in de as legde blijkt aangestoken. De politie sluit, op basis van onderzoek, een technische oorzaak uit. Het is het vierde geval van brandstichting in een voertuig binnen een maand in de gemeente Kampen. Of er een verband bestaat kan de politie nog niet zeggen. Dat wordt nog onderzocht.

De touringcar is in de nacht van woensdag op donderdag volledig uitgebrand. De brandweer kreeg rond 1.40 uur een melding van een brand die plaatsvond aan de Rolklaver. Bij aankomst bleek een touringcar van Connexxion in de brand te staan. Hij was op dat moment al niet meer te redden.

Ook bij drie eerdere autobranden deze maand denkt de politie aan brandstichting. Deze branden vonden plaats aan de Veenmos, de Ooievaarsstraat en in de wijk Onderdijks.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo