<< Ga terug

Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)

Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)Swingend Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal (10 foto's)

Zondagavond 19 januari 2020 was er het enorm swingende Gospel for Everyone in de Stadsgehoorzaal. Elvis E en zijn band hadden, samen met steengoeie solisten, dansers, een kinder- én volwassen koor uit Kampen, de zaal op de kop gezet.

Gospel for Everyone is gospel op zijn best gecombineerd met een grote dosis soul. Hierbij een foto-impressie.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo