De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Stichting De Verhuisfamilie zorgt voor geslaagde verhuizing

Stichting De Verhuisfamilie zorgt voor geslaagde verhuizing
Foto: Met dank aan professionele verhuizers kon de verhuizing uitgevoerd worden.
Ingezonden door: Stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met behulp van vrijwilligers en verhuisbedrijf UTS Hersevoort uit Zwolle een geslaagde verhuizing uitgevoerd in Kampen. Alle betrokkenen kijken met een goed gevoel terug op de verhuizing.

Stichting De Verhuisfamilie helpt mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar daar niet de middelen en het netwerk voor hebben. De organisatie ontvangt aanvragen uit het hele land en bekijkt of iemand aan de voorwaarden voldoet. Op deze manier kwam ook de aanvraag binnen voor een mevrouw uit Kampen, die noodgedwongen moest verhuizen. Met haar netwerk zou deze verhuizing een te grote klus worden, gezien alle zware stukken die naar de derde etage van een flat moesten. De aanvraag werd ingediend door een hulpverlener uit Zwolle.

Stichting De Verhuisfamilie werkt uitsluitend samen met Erkende Verhuizers, en had voor deze aanvraag verhuisbedrijf UTS Hersevoort uit Zwolle benaderd om mee te helpen. Verhuisadviseur Dick Alberts: “Wij zijn een familiebedrijf met een sociaal karakter. Toen we de aanvraag binnen gekregen hebben we niet na hoeven denken. Voor ons is het mooi om iemand op deze manier te kunnen helpen.”

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.