<< Ga terug

Start Alphacursus in IJsselmuiden

Start Alphacursus in IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je tijdens een Alphacursus. In IJsselmuiden gaat er een nieuwe reeks bijeenkomsten van start.

De organisatie van de plaatselijke Alphacurusus zegt daarover het volgende. “Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in IJsselmuiden wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In IJsselmuiden gaat op woensdag 4 september 2019 weer een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten en een kort weekend ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.”

Vrijblijvend

“De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 uur tot 21.45 uur in basisschool 'Ichtus', op Groenendael 226 in IJsselmuiden. In Nederland hebben ruim driehonderdduizend mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of mail naar alphaijsselmuiden@gmail.com.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo