<< Ga terug

Spreekuur Cultuurfonds Kampen

Spreekuur Cultuurfonds Kampen

KAMPEN - In Café Paatje in de Stadskazerne wordt zaterdag 13 juli van 11 tot 12 uur informatie gegeven over het Cultuurfonds Kampen. Bij ambassadeur Ton Kerkhof kan men dan terecht met vragen over dat fonds.

Het Cultuurfonds Kampen is het fonds van en voor kunst en cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

De volgende indientermijn eindigt op 1 september. De aanvraag moet worden ingevuld op de website van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Naast het advies van de ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen, zal ook het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel de projecten beoordelen. De projecteigenaren krijgen medio maart bericht of het project in aanmerking komt voor een bijdrage. Ook projecteigenaren die later in 2019 een aanvraag gaan doen en zich eerst willen oriënteren, zijn op 13 juli welkom.

Op de website van het Cultuurfonds.nl is te zien aan welke projecten in de gemeente Kampen de afgelopen jaren is bijgedragen.

Voor meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men ook per e-mail contact opnemen met de secretaris Leni van Ommen via L.vanommen@kampen.nl of met woordvoerder en ambassadeur Henk Schaafsma via hrs@schaafsmaenpartners.nl.


Van: zaterdag 13 juli 2019 11:00
Tot: zaterdag 13 juli 2019 12:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo