De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Ruziënd stelletje valt door deur

Ruziënd stelletje valt door deur
Redactie: Nick de Vries

KAMPEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur werd Marc Tukker van de Barbershop Kampen plots gebeld door collega's. De ruit van de deur van zijn Barbershop in De Geerstraat was vernield. Na enig onderzoek bleek de ruit niet vernield door een inbreker of vandalist, maar door een ruziënd stelletje dat een wat mindere periode doormaakte.

"Er lag een hoop glas van de deur op straat. Het leek met grof geweld te zijn gebeurd. Een hoop commotie naderhand in de straat, politie en alarm", vertelt Tukker die na de melding direct de camerabeelden van zijn winkel ging nakijken. "Op de beelden is te zien dat een verliefd stelletje voor de deur stond, dat zo ineens ruzie kreeg. Ze begonnen te bekvechten en ineens klapte één van het stelletje tegen de deur. De hele deur aan diggelen."

Volgens Tukker is op de beelden te zien dat de schrik een goede uitwerking had op de relatie. "Het stelletje van zo'n 17 tot 20 jaar, schrok enorm en rende daarna hand in hand weg. Gelukkig konden wij er ergens nog wel om lachen."