De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Rockfestival in Mastenbroek

Rockfestival in Mastenbroek
Redactie: Fred Sollie

MASTENBROEK – Stichting Polderrock heeft voor vrijdag 21 juni de 7e en tevens laatste editie van Polderrock georganiseerd. Bezoekers worden dan vermaakt met optredens van Stone in Egypt, Ritn Ditn en Dennis & de stilletto’s.

De opbrengst van het festival gaat naar MetaKids. Bij kinderen die met een metabole ziekte worden geboren gaat er iets mis met de chemische processen van hun lichaam. Vaak ontbreekt een eiwit, waardoor het lichaam voedingsstoffen niet goed opneemt of afvalstoffen niet goed afbreekt. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. Veel voorkomende gevolgen zijn extreme vermoeidheid, hartfalen, doofheid en blindheid. Maar kinderen kunnen ook dement worden, epilepsie krijgen of een groei- of verstandelijke achterstand. Sommige kinderen hebben direct na de geboorte symptomen, anderen pas jaren later.

Locatie

De rockavond vindt plaats op het terrein aan de Oude Wetering 107a in Mastenbroek en begint om 20.30 uur. Het terrein is geopend vanaf 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren op het terrein is niet mogelijk. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk met de fiets of met een taxi te komen. Meer informatie op www.polderrock.nl

Aanvang: vrijdag 21 juni 2019 20:30