<< Ga terug

Programma Kamper Ui(t)dagen 2019

Programma Kamper Ui(t)dagen 2019
Foto: Fred Sollie

KAMPEN - In de binnenstad van Kampen worden deze zomer weer de Kamper Ui(t)dagen gehouden. Op 18 en 25 juli en op 1, 8, 15 augustus kan men langs tal van kraampjes struinen en tot in de late uurtjes genieten van live muziek op diverse terrassen.

Lokale winkeliers en kooplui vanuit het hele land bieden er hun koopjes aan. Ook kan er tijdens de Ui(t)dagen worden gevaren met salonboot De Veerman van Kampen en (behalve op 1 augustus) met zeilschip Jannes van Campen. Wie zelf wil varen kan een 8-persoons aluminium sloep huren via www.boothurenkampen.nl.

Tussen de Oudestraat 212 en Oudestraat 230 is er een kleedjesmarkt, georganiseerd door Ondernemersvereniging Kampen. Deelname kost 3 euro en aanmelden moet via www.kamper-uitdagen.nl/index.php/contact.

De Kamper Ui(t)dagen worden op donderdag 18 juli geopend met het traditionele hijsen van de koe aan de Nieuwe Toren. Op www.kamper-uitdagen.nl staat het volledige programma van dit evenement.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo