<< Ga terug

Programma Bevrijdingsfestival Overijssel

Programma Bevrijdingsfestival Overijssel

ZWOLLE - Bevrijdingsfestival Overijssel heeft haar programma bekendgemaakt voor de 28e editie. Onder andere Chef’Special, Kraantje Pappie, BÖKKERS, Miss Montreal en Josylvio betreden op Bevrijdingsdag het hoofdpodium in Park de Wezenlanden. Het gratis festival – dat ieder jaar zo’n 130.000 bezoekers trekt – brengt naast een muzikaal programma ook een uitgebreid inhoudelijk programma. Alles onder de noemer ‘Geef vrijheid door’.

Op het grootste podium van Europa zijn op 5 mei naast nationale ook internationale namen als Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox en Michelle David & the Gospel Sessions te zien. Het openingsconcert zal worden vormgegeven door The Bluebettes. Hiphop is vertegenwoordigd met namen als Josylvio, Jacin Trill en de Zwolse formatie De Alliantie. Voor degenen die de heupen nog net wat losser willen gooien is het Danstheater de plek bij uitstek. Met de actie ‘Vriend van BFO’ wil de organisatie een extra handreiking doen aan bezoekers. Dit geeft onder andere toegang tot een kijkje op het hoofdpodium, op een speciaal daarvoor ingericht VIP-deck.

De inhoudelijke programmering wordt vormgegeven door projecten zoals het Windesheim Theater, het Wereldpaviljoen en Vrijheidscolleges.

Het hele programma is te bekijken op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo