<< Ga terug

Primeur voor Kamper lijntje

Primeur voor Kamper lijntje
Foto: Mennov1996

KAMPEN - Treinreizigers op het treintraject Kampen - Zwolle stappen vanaf 10 december in de gloednieuwe Flirt-trein van Keolis Nederland. De electrische trein is gemaakt door de Zwitserse treinfabrikant Stadler. De trein heeft een frisse blauw/witte uitstraling.

De Flirt-trein is van alle moderne gemakken voorzien: wifi, stopcontacten en usb-aansluitingen om de telefoon op te laden in de eerste en tweede klas, informatieschermen, een gelijkvloerse instap en een rolstoeltoegankelijk toilet. De tweede klas kenmerkt zich door een hoog niveau. Het verschil met de eerste klas is nauwelijks te zien. Wat opvalt, zijn de glazen deuren en tussenpanelen die zorgen voor een zicht door de hele trein.

Emile Broersma ( vice-directeur operations Keolis Nederland): “In de trein zijn camera’s aanwezig. Daarnaast reizen er altijd medewerkers van Service & Veiligheid mee op onze treinen. Zij zijn er om de vragen van onze reizigers te beantwoorden, controleren vervoerbewijzen en grijpen in wanneer de situatie daar om vraagt. Deze gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat onze medewerkers en reizigers zich prettig en veilig voelen aan boord van onze treinen”.

(Bron: treinennieuws.nl)Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo