De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Presentatie natuurfotograaf verplaatst naar ’t Ukien

Presentatie natuurfotograaf verplaatst naar ’t Ukien
Foto: Alexander Koenders
Redactie: Fred Sollie

KAMPEN – De eerder deze dag afgelaste presentatie van de bekende natuurfotograaf Alexander Koenders gaat dinsdag 15 oktober tòch door. In overleg met CameraNu is als locatie voor Cultureel Podium 't Ukien gekozen aan de Korteweg 4 in Kampen. Dit in plaats van De Leuke Hanzestad.

Alexander Koenders (1963) is ondernemer en nauw betrokken bij allerlei milieu gerelateerde vraagstukken. Hij is echter vooral bekend als natuurfotograaf, ambassadeur van Olympus en oprichter en voorzitter van Stichting Deel de Natuur.

Koenders raakte reeds op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in de natuur. Onder invloed van zijn vader ontstond een grote liefde voor vogels, maar pas veel later ging hij ze ook fotograferen. Vanuit de vogelfotografie verbreedde zijn interesse zich richting zoogdieren, landschappen en uiteindelijk de natuur in de meest ruime zin van het woord. Alexander Koenders wil met zijn fotografie bijdragen aan het besef dat wij als onderdeel van de natuur, met onze invloed daarop, uiteindelijk ook ons eigen leven en de gezondheid van onze kinderen beïnvloeden. Zijn werk is in diverse publicaties en digitale uitingen terug te vinden. Meer informatie over Koenders staat op www.alexanderkoenders.com.De presentatie begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Entree voor niet leden kost 5 euro. Parkeren bij het gezondheidscentrum aan de Oostzeestraat.

Aanvang: dinsdag 15 oktober 2019 20:00