<< Ga terug

Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)

Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)Opening Groen van Prinstererschool in het teken van duurzaamheid (7 foto's)

Donderdag 10 oktober 2019 (dag van de duurzaamheid) was het feest op de Groen van Prinstererschool in Kampen. De school is de afgelopen maanden verbouwd en uitgebreid omdat door een flinke toename van het aantal leerlingen de school veel te klein was geworden. Samen met drie jarige leerlingen heeft de voorzitter van het bestuur, de heer Verweij, de opening verricht.

In het openingswoord stond de heer Verweij o.a. stil bij het belang van goede meesters en juffen en bij het voorrecht van een fijn, duurzaam schoolgebouw met voldoende ruimte voor leerlingen en docenten. Na de opening konden leerlingen, ouders en familie genieten van de actiemarkt. Daarnaast was er voor de leerlingen een sponsorloop georganiseerd. De opbrengsten van beide activiteiten zijn bedoeld voor vergroening van het schoolplein. Met deze vergroening van het plein kiest de school bewust voor de thema’s duurzaamheid en natuur om hiermee de leerlingen te stimuleren om als goede rentmeesters om te gaan met Gods schepping. Met de vergroening van het schoolplein wil de school ook tegemoet komen aan leerlingen die tijdens de pauzes graag buitenspelen in een groene omgeving waar ze echt hun energie kwijt kunnen. Groen moet je doen!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo