De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Open Dag bij sportcentrum Argendos – Kom kennismaken

Open Dag bij sportcentrum Argendos – Kom kennismaken
Advertorial

Iedereen weet dat bewegen goed voor je is. Iedereen weet ook dat sporten bij een gezonde levensstijl hoort.

Hoe houd je nou de discipline om te blijven sporten? De factoren om te blijven sporten zijn variatie, plezier en resultaat. Als sportcentrum bieden we veel mogelijkheden aan, maar wanneer ervaar jij deze drie factoren? Wanneer heb jij zoveel plezier in bewegen dat het gewoon bij jouw levensstijl gaat horen?

Er is maar een manier om daar achter te komen: kennismaken met wat Argendos te bieden heeft.

Op 28 september openen we daarom onze deuren voor iedereen die graag wil sporten, of graag wil blijven sporten. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze work-outs, dus neem je sportkleren mee. Kijk je liever eerst even toe, dan kan dat natuurlijk ook. We geven je graag advies over onze work-outs en kijken samen met jou wat het beste bij je past.

‘Mijn reden om voor Argendos te kiezen is omdat dit een no-nonsense sportschool is. De sfeer is erg goed en gemoedelijk, je mag er zijn zoals je bent: lang, kort, jong, oudere, ondergewicht, overgewicht. Je voelt je er thuis. Er is altijd tijd voor een praatje en (gratis) kopje koffie. Tijdens de groepslessen is het ook no-nonsense: hard werken, goede, technische instructrices en tijd voor een grap/gekkigheid tussendoor. Ik hou ervan! ‘aldus een van onze trouwe leden. Wat zijn we trots op deze mening.

Is Argendos ook wat voor jou? Kom kijken en ervaar Argendos op 28 september van 10:00 uur – 14:00 uur. Voor het programma zie www.argendos.nl en onze social media.

Contact gegevens

Sportcentrum Argendos
Boven Nieuwstraat 116
Kampen 0383324450