<< Ga terug

Open Coffee Kampen te gast bij Brainstorm

Open Coffee Kampen te gast bij Brainstorm

(door Alex de Jong)

KAMPEN – Open Coffee Kampen organiseert op woensdag 28 augustus een lunch voor ondernemers in Kampen en omstreken. De lunchbijeenkomst zal plaatsvinden bij reclamebureau Brainstorm aan de Spoorstraat 56 H in IJsselmuiden. Een ideaal moment om te netwerken.

Ook maakt Brainstorm de ondernemers wegwijs in de wereld van de social media met hun in eigen huis ontwikkelde ‘spel’ BlueTools, een social media strategie en inspiratie-instrument. De aanwezige ondernemers kunnen na afloop genieten van een lunchbuffet (kosten zes euro).

‘We leven in een tijd waarin we 24 uur per dag met elkaar verbonden kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk om als bedrijf met steeds kortere lijnen in contact te komen met de klant en andersom. Social media speelt hierin een grote rol’, vertelt oprichter Jos Huberts van Brainstorm. ‘Met BlueTools willen we je de tools bieden om op een effectieve en laagdrempelige manier een social media plan op te zetten dat direct implementeerbaar is. We rollen met behulp van strategiekaarten jouw social media strategie uit. Zo maken we het meteen visueel én leuk!’

Netwerken

‘We zoeken continu naar manieren om met de Open Coffee Kampen nog meer toegevoegde waarde te bieden’, vertelt medeorganisator Alex de Jong van Attest Communicatie. ‘We zijn blij dat we deze keer een kijken mogen nemen bij Brainstorm. Bovendien verwacht ik dat we van BlueTools leuke dingen zullen opsteken.’ Open Coffee staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Juist deze vrijblijvendheid maakt Open Coffee anders dan de netwerkbijeenkomsten die vanuit de diverse netwerkclubs georganiseerd worden. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen.

Lunch en social media strategie, van 12.00 – 14.00 (inloop vanaf 11.30), Brainstorm. Wil jij erbij zijn? Geef je op via alex@attestcommunicatie.nl (i.v.m. catering à zes euro p.p.).


Van: woensdag 28 augustus 2019 12:00
Tot: woensdag 28 augustus 2019 14:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo