De Brug

Woensdag, 15 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Ondernemen in Kampen: Hoera voor Kampen!

Ondernemen in Kampen: Hoera voor Kampen!
Advertorial

In de afgelopen weken zijn al heel wat bekende en minder bekende Kampenaren op de foto gegaan in een ludieke setting. De één roept hoera, omdat hij weer naar de kapper mag. De ander is in hoerastemming omdat de kinderen weer naar school mogen en een volgende nam alvast een voorschot op zijn vaderdag belevenis.

Wat je ook van de campagne vindt, het zorgt er in elk geval voor dat er over gepraat wordt. En, vanuit diverse delen van het land krijgen we positieve reacties op zowel de poster- en kaartencampagne als het feit dat we er hier zo positief mee omgaan. “Jullie doen tenminste wat, bij ons wordt alleen maar geklaagd. Maar niemand doet iets”

Nou is het ook wel heel hard nodig! Positief blijven. Bij een aantal ondernemers is de Corona periode zwaar aan gekomen. En bij veel ondernemers is het zelf heel zwaar. Dan is het goed om samen de schouders eronder te zetten en meer dan ooit samen te werken. En dat samenwerken loopt en loont lekker. Zo is er een bezorgservice opgezet, hebben winkels de ruimte voor hun pand beschikbaar gesteld voor het terras van de horeca naast hen, is er een fantastische koop-en-win actie opgezet en zijn er reclamefilmpjes gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. Deze filmpjes worden goed bekeken en zeer positief beoordeeld. En dat is nog maar een klein deel van alle goede initiatieven in de binnenstad van Kampen.

Al deze positiviteit wordt ook opgemerkt door de bezoekers van onze binnenstad. Altijd al veel gehoord, maar nu valt het nog meer op, zijn uitspraken als “wat zijn de mensen hier allemaal vriendelijk en behulpzaam”, “ongevraagd werd mij de weg gewezen naar uw winkel” & “ze liep helemaal met me mee om te laten zien waar het restaurant zit, zo vriendelijk”. En nog veel meer uitspraken die duidelijk maken dat we het hier in Kampen echt heel goed doen.

Nog even met elkaar volhouden, goed op elkaar en jezelf passen en vooral veel kopen in eigen stad. Dat is niet alleen goed voor de lokale ondernemers, maar ook goed voor jezelf. Misschien mag jij dan binnenkort ook op de foto, met de tekst Hoera, ik mag weer goed zijn voor mijzelf!

Nardus

T 06-11086171

E narduskoster@gmail.com