<< Ga terug

November muziekmaand bij Quintus

November muziekmaand bij QuintusNovember muziekmaand bij Quintus

KAMPEN – Deze maand zijn er bij Quintus diverse activiteiten: een ode aan St. Caecilia, een Ierse sessie (met volksdansworkshop en concert) en een inspiratiedag voor muziekverenigingen.

In de historische setting van het Ikonenmuseum brengen leerlingen en docenten van Quintus op vrijdag 22 november een ode aan St. Caecilia, de beschermheilige van de muzikanten. Dit concert met renaissance- en barokmuziek begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Ierse dag

Wie graag Ierse muziek speelt of zingt kan met eigen instrument zaterdag 23 november tussen 13.30 en 16.30 uur aanschuiven bij de gratis Ierse sessie in Quintus om samen een middag ongedwongen muziek te maken. Ook op het programma die dag: een Ierse/Schotse/Engelse volksdansworkshop (14.30 uur) en een concert van folkband Volluk (16.30 uur).

Inspiratiedag muziekverenigingen

Zaterdag 30 november houdt Quintus in samenwerking met Show & Marching Music tussen 10.00 en 16.00 uur een inspiratiedag voor iedereen die betrokken is bij een muziekvereniging. Met sprekers, workshops, stands van leveranciers, mallets en stokken, methodeboeken, compactband- en slagwerkuitgaven en mogelijkheid om te netwerken. Alle activiteiten zijn gratis. Voor de lezingen/workshops is opgave gewenst. Meer info staat op www.quintuskampen.nl of bel met Quintus via (038) 337 12 00.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo