<< Ga terug

Nieuwe cursussen bij Quintus

Nieuwe cursussen bij Quintus
Foto: Fred Sollie

KAMPEN – Bij Quintus start vanaf 12 januari een reeks korte cursussen: glasfusion, handlettering, fotografie, tekenen, schilderen, keramiek, muzikale kindercursussen, projectkoren, diverse danscursussen en schrijven.

Nieuw bij de beeldende afdeling is de cursus ‘Gemengde technieken in één kunstwerk’, de cursus ‘Aquarel’ en een serie kunst- en geschiedenislezingen. Kinderen kunnen een prentenboek maken of terecht bij het mode-atelier.

Nieuw: B-boying

Dansdocent Patrick Steffens introduceert dit jaar B-boying en hiphop freestyle. Op het dansprogramma van Quintus staan ook peuterdans, flamenco, dansproeverij en het nieuwe ‘Maak je eigen dans in 5 lessen’. Bij de muziekafdeling starten binnenkort oriëntatielessen voor kinderen: ‘Muziek op Schoot’, ‘Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten’, ‘Muziekavontuur’ en ‘Muziekstart’. Voor volwassenen start het ‘Projectkoor Oude Muziek’ en twee klarinetcursussen, onder andere voor orkestleden. Nieuw is ook ‘Druk je STEMpel’, een cursus van 3 lessen waarin stem- en presentatietechnieken, tekstinterpretatie, lichaamstaal en overtuigingskracht aan de orde komen. Docent en schrijfster Iris Boter verzorgt een cursus ‘Hoe schrijf ik een boek?’.

Inschrijven voor een cursus kan via www.quintuskampen.nl. Instromen bij reguliere lessen muziek, dans, theater of beeldend is ook mogelijk. Bel voor info (038) 337 12 00.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo