<< Ga terug

Muziekfeestdagen van IJ.O.V.

Muziekfeestdagen van IJ.O.V.

IJSSELMUIDEN – De IJsselmuider Oranje Vereniging houdt van 10 tot en met 13 oktober weer de jaarlijkse muziekfeesten in de feesttent. De tent staat ook dit jaar weer op de locatie aan het Stationsplein op de plaats van de voormalige Buitenwacht.

Op donderdag 10 oktober kan je in de tent vanaf 19.00 uur klaverjassen en bloemschikken. De inleg voor klaverjassen is 5 euro. Bloemschikken gaat in samenwerking met de Petstop. De kosten zijn 15 euro en opgeven is daarvoor verplicht via info@ijov.nl.

Op vrijdag is er een après-ski party. De tent wordt dan omgetoverd worden tot heuse skihut, compleet met Flügel-meisjes en après-ski muziek. Om 21.30 uur is er ‘Happy Half Hour’ waarbij alle drankjes een half uur lang 2 halen, 1 betalen zijn. Toegang vanaf 15 jaar. Entree 3 euro. Legitimatie verplicht. Aanvang 20.30 uur.

Op zaterdag 12 oktober wordt het eerste IJOV Tiroler Oktoberfest gehouden. De feesttent zal die avond naar Tiroler sferen worden omgetoverd en de muziek wordt gedraaid door een Tiroler Feest DJ. Verkleed komen mag maar is niet verplicht. De entree bedraagt 3 euro. Toegang vanaf 15 jaar. Aanvang 20.30 uur.

IJOV heeft de bekende gospelartiest Martin Brand bereid gevonden om de IJOV praisedienst te verzorgen. De tentdienst is op zondag 13 oktober om 15.00 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo