<< Ga terug

Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)

Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)Minister van Financiën brengt bezoek aan Uitgekookt in IJsselmuiden (7 foto's)

De minister van Financiën, Wopke Hoekstra (CDA), bracht op maandag 14 oktober een bezoek aan Kampen. In de namiddag werd hij ontvangen bij Uitgekookt, het bedrijf van Johan van Marle, die eind 2018 benoemd werd tot Ondernemer van het jaar op het Regio Zwolle Congres. De minister kreeg een rondleiding bij het maaltijdservice- en cateringbedrijf, waarna er een gesprek volgde met diverse ondernemers uit Kampen en IJsselmuiden.

Wopke Hoekstra (44) is sinds 2017 minister van Financiën. Voor zijn ministerschap was hij onder andere partner bij organisatieadviesbureau McKinsey en Eerste Kamerlid voor het CDA. In februari hield hij de Bilderberglezing voor topondernemers en captains of industry van Nederland waarin hij de maatschappelijke rol van ondernemers benadrukte.

In de oorspronkelijke opzet was het de bedoeling dat de minister op 18 maart naar Uitgekookt zou komen. Door de ingrijpende schietpartij in Utrecht op dezelfde dag, werd het bezoek op het laatste moment geannuleerd. Bij het bezoek van minister Hoekstra waren ook gedeputeerde Eddy van Hijum, wethouder Geert Meijering, Tweede Kamerlid Hilde Palland en Eerste Kamerlid Theo Rietkerk aanwezig.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo