De Brug

Vrijdag, 5 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Middag Pauze Dienst in Leger des Heils

Middag Pauze Dienst in Leger des Heils
Ingezonden door: J. Westerhuis - School (Leger des Heils)

Anne Nijhuis uit Emmeloord leidt Middag Pauze Dienst in Leger des Heils

Donderdag 19 sept. staat de Middag Pauze Dienst in het Leger des Heils in Kampen o.l.v. br. Anne Nijhuis. Zo maar midden in de week een kort moment van rust en bezinning, samenzang en gebed tot eer van de Allerhoogste en tot innerlijke verrijking voor je zelf.

Daarna is er ook gelegenheid om deel te nemen aan de gratis lunch waarbij men elkaar kan ontmoeten en waar men ook gezelligheid kan vinden. Iedereen is hier van harte welkom! De dienst begint klokslag 12.00 uur.

Tevens zoekt het Leger des Heils een vrijwilliger die inzetbaar wil zijnvoor één dag (9.00-16.00 uur )of één dagdeel per week ( 8.45 tot 12.15 uur). Iemand die leiding kan geven, kan aansturen, feeling heeft met onze doelgroep, begrip en gevoel heeft voor mensen die soms voorheen volop functioneerden in de maatschappij, doch door omstandigheden ( b.v. verlies partner of i.d.) eenzaam zijn geworden. Een vrijwilliger die hiervoor open staat, een warm hart heeft voor de ander, ongeacht wie of waar men vandaan komt, wat hun achtergrond of verleden ook mag zijn. Wij geloven: dat ieder mens een 2e kans mag krijgen en opnieuw mag beginnen. Voor meer info kunt u bellen: 038-3312652 of 06-33091207 of 06-16702062