<< Ga terug

Kringloopwinkel verhuist naar Kampen

Kringloopwinkel verhuist naar Kampen

KAMPEN - Kringloop Kampen gaat met de winkel aan de Trekvaart in IJsselmuiden verhuizen naar de Ambachtstraat 3 in Kampen. Op woensdag 11 september opent Kringloop Kampen daar de deuren van een nieuwe, moderne en volgens de directie, vooral veel grotere, winkel. Tot het zover is blijft de vestiging aan de Trekvaart gewoon geopend.

Op dit moment is Kringloop Kampen al volop bezig met de voorbereidingen. Zo is met de verbouwing van het toekomstige pand (voormalige Welkoop) een begin gemaakt door er een verdiepingsvloer in aan te brengen. Op deze manier kan Kringloop Kampen de winkelvloeroppervlakte met zo’n 500 vierkante meter uitbreiden.

"Dit is een lang gekoesterde wens van de Kringloop. Ons oude pand is alles behalve energiezuinig en de parkeergelegenheid is verre van optimaal. Na het behalen van het keurmerk, de verhuizing van de brenglocatie naar de Haatlandhaven en de start van de Circulaire Hotspot als nieuwe zelfstandige poot binnen de coöperatie, is dit weer een mijlpaal waar we met zijn allen trots op kunnen zijn”, aldus kringloopdirecteur Henri Bouwmeester.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo