<< Ga terug

Kinderboeken Schrijven en meer najaarscursussen

Kinderboeken Schrijven en meer najaarscursussen

KAMPEN – Droom jij ervan om zelf een kinderboek te schrijven? Schrijver en illustrator Iris Boter verzorgt vanaf dinsdagmiddag 24 september een cursus Kinderboeken Schrijven van 6 (tweewekelijkse) lessen. Het is één van de vele korte cursussen op het programma van het kunstencentrum komend najaar.

Zo is er voor de kinderen Muziek op Schoot, Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten, Kleuterfluit, Muziekstart of Music Mind Games. Maar ook Peuter-, Kleuter- of Kinderdans, Kindercarrousel, Mode-atelier en Kleutertheater.

Najaarscursussen jongeren/volwassenen

Ook voor (jong)volwassenen zijn er korte cursussen. Van Cabaret/Kleinkunst en Druk je Stempel (stem- en presentatietechniek) tot Beeldhouwen, Keramiek, Interieur Design, (model) Tekenen of Schilderen en Glasfusion. De cursussen starten bij voldoende aanmeldingen. Tijdens Quintus Open - de open lesweken van 9 t/m 28 september - kan je bij alle lessen gratis en vrijblijvend kijken of meedoen. Kijk voor meer info op www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo