De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Kerken en christelijke organisaties bundelen krachten

Kerken en christelijke organisaties bundelen krachten
Redactie: Fred Sollie

KAMPEN - In Kampen hebben tien lokale organisaties en kerken zich aangesloten bij het landelijke initiatief #nietalleen om gezamenlijk een antwoord op alle hulpvragen te geven. Iedere inwoner van de gemeente Kampen kan zijn of haar hulpvraag melden via www.nietalleen.nl of bellen met het 0800 – 1322.

Baptistengemeente Kampen, Hervormde Gemeente IJsselmuiden-Grafhorst, De Hoeksteen, PKN IJsselmuiden, NGK & GKV, Zorgsaam, Stichting Ont-moet, Welzijn Kampen, NPV afdeling IJsselmuiden, Stichting Present en Leger des Heils Kampen staan klaar voor alle hulpvragers uit de gemeente Kampen.

“Samen met Stichting Present nemen we de coördinatie van alle hulpvragen in de gemeente Kampen op ons”, aldus Henry Barink van het Leger des Heils. “Op die manier hopen we iedere hulpvrager zo snel mogelijk van hulp te voorzien. Het is geweldig dat we op deze manier samen op kunnen trekken. Ik hoop dan ook van harte dat mensen niet zullen schromen om hulp te vragen. Al deze tien organisaties en kerken staan met liefde klaar voor de inwoners van Kampen.”© 2014 Anygraaf